• Over Facilityrental

 • In 1958 begon op de weekmarkt in de regio Noord Holland een jong stel aan hun droom........ verse patat op de markt vanuit een mobiele wagen!

  Dat het geen droom was bleek als snel want de aanvragen waren niet bij te werken, onder de naam De Goudgele Patat werd de hele regio beslagen en werd menig festival, evenement, bedrijfsfeest en markt voorzien van de geweldige kwaliteit die De Goudgele Patat te bieden heeft.

  In 1994 nam geboren en getogen marktondernemer Gilbert Scholten met zijn gezin de wagen over en breide het concept en het aantal wagens uit. Ook de inzet op festivals werd groter zoals Reuring, Roots, het 5 mei bevrijdingsfestival in Alkmaar, de harddraverij in Heemskerk en ga zo maar door.

  In de hele regio werd de Goudgele Patat een begrip maar toch merkte Gilbert dat er ongelofelijk veel behoefte was aan het zelf organiseren van buurtfeesten, kleine evenementen, verjaardagen etc waarbij een snackwagen met een minimale capaciteit van 200 personen per uur om de onkosten te kunnen dekken en de doorloop snelheid en kwaliteit te waarborgen veelal een geld kostende overkill was voor deze partijen.

  Na heftig brain stormen met zijn team kwam het idee om mooie goed gefaciliteerde snackwagens te verhuren aan overige partijen onder de naam Facilityrental, snackwagens die niet alleen inzetbaar zijn voor snacks maar ook voor bijvoorbeeld oliebollen, al snel bleek dit een succes en breide het aanbod uit met al datgene wat men maar zou willen inhuren voor elk feest van groot tot klein. Of het nou gaat om en tuinfeest voor de 75ste verjaardag van oma of om een heel festival faciliteren bij Facilityrental bent u aan het juiste adres om alles bij elkaar te krijgen en om proffessioneel over te komen naar ieder waar u dat van wenst!

  Vind u het eng om het zelf te doen en laat u het liever aan anderen over dan staat ook deze deur wagenwijd voor u open en helpen wij u graag om van uw evenement een succes te maken!

  Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van ons bedrijf neem dan contact met ons op via de offerte en contact pagina!!

   

  Met vriendelijke groet,

   

  Het team van Facilityrental!